? ??????????????Rorschach Reality? ????? ?? ???Rating: 4.3 (29 Ratings)??3016 Grabs Today. 35286 Total Gra
bs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????Never Let Go? ????? ?? ???Rating: 4.7 (75 Ratings)??2814 Grabs Today. 39800 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Archive tobulėja :)




Manau, visi pastebėjote ir man pritarsit, kad kuo toliau, tuo daugiau parduotuvėje archive atsiranda senų ir gan retų rūbų, ir vis labiau norisi iš ten ką nors nusipirkti. Visi, rūbai, esantys archive, turbūt visiems ankščiau ar vėliau matyti bazaare. Ten jie parduodami labai pigiai ... Kaikurie. Žinoma, visada atsiranda žmonių, kurie tikisi kad parduos kokią maikutę už 60sd, kurios visur pilna už 2sd, ir iš jų kasnos būtinai nusipirks :D
Nemanau, kad tai labai protinga, tačiau pasitaiko :)
Taigi, archive rūbų bazaare taip pat daug, kaip ir kokių kitų. Tik gal ne taip pasakiau, tai archive pilna bazaaro rūbų, o ne bazaare archive rūbų :D Bet. Nors ir džiaugiuosi, kad starplazoje kuo toliau tuo daugiau įdomių ir gražių senų rūbų, vis dėl to, kartais juos labiau verta pirkti bazaare, ten jų kainos dažnai būna mažesnės nei starplazoje :)
Tai tiek :D

0 komentarai (-ų):