? ??????????????Rorschach Reality? ????? ?? ???Rating: 4.3 (29 Ratings)??3016 Grabs Today. 35286 Total Gra
bs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????Never Let Go? ????? ?? ???Rating: 4.7 (75 Ratings)??2814 Grabs Today. 39800 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Neberašysiu

Sveiki, suprantu, kad blogas tapo nebeaktyvus. Ir aš labai atsiprašau, kad nebeaktyviai rašau. Tiesiog nėra laiko. Na o dabar lieku ištikima vienam bloguj kurį aš rašau ir visą gyvenimą (bent jau planuoju kol žaisiu stardol'a) rašysiu. Taigi atsiprašau administratorių, jos labai fainos ir mielos ir manau ras dar daug geresnių ir pastovesnių rašytojų neigu aš. Labiausiai atsiprašau jų nes jos kiek žinau tikėjosi iš manęs daugau. Bet deja, aš jas nuvyliau. Na ką iki šis blogas, bet jai jis bus aktyvus aš jį skaitysiu ;)

Dastiaa

Nemokamas vainikas ir megstukas :)


Nori nemokamo vainiko arba megstuko ?
Tiesiog --> Paspausk čia <-- arba ČIA
ir į URL laukelį įvesk :
stardoll.com/en/contest/view.php?id=201
Prisijunk į savo stardoll lėlę .
Po to,susirask nuorodą viršuje,kurią neseniai buvai parašius.
Pakeisk ją į šią :
stardoll.com/en/contest/finish.php?id=201
Išeik iš šio tinklapio.
Įeik į normalų stardollą .
Savo suite,pagrindiniame kambaryje rasi dvi dovanėles,kuriose - šie du nuostabūs daiktai :P




Dingo ..

Va taip puš puš ir išpušino Viviane Tam iš starplazos .. ĖĖ jūs, kur kraustotės ? ;DD


LE- limited edition



Nauja LE kolekcija .. Kažkaip sakyčiau greitai ;DD Na vistiek smagu kad stardollas mus šitaip džiugina .. :) Man asmeniškai ši kolekcija patinka ir nematau nieko nesveiko ar nesamoningo :)Greičiau pirkit, nes yra jau ir išpirktų drabužių :)









Spoiler



Štai keli spoiler, jei jau kaškur buvo jis įkeltas tai iš anksto atsiprašau :)





Klaida


Ir vėl stardoll klaida :( Stardoll daro per dauk klaidų...




Kaip gauti 10 sd :)



Sužinojau kaip galima gauti 10 sd .. Labai paprasta :

Prisiloginat prie savo anketos
Nueinat i my page
Nueinat i my account
Einat i account settings
Einate i pati gala ir pamatot sita:

Einate i pati gala ir pamatot sita:

Spauskite kur parašyta get 10 free stardollars :) Tada prisiloginkite su savo stardoll anketa .. ir iseikite , po to vel ieikite i savo stardoll .. :)

Pasipildė


Sveiki, pasipildė VOILE kalėdinė parduotuvė vienu skiriu. Ten atsirado dar daugiau gražių rūbų ir dekoracijų kambariams ;) Na kainos didokos. Bet jai ką nors nusižiūrėjot tai pirkit ;) Nes po kalėdų manau, kad tos prekės pradings. ;)


Dastiaa

Nemokama vaza su gėlėm ;)


Sveiki, atsirado nemokamas daiktas: vaza su gėlėm. Kaip ją gauti?
1. Įeik http://www.stardoll.com/en/contest/view.php?id=204
2. Į pirmą ir antrą laukelį įvesk bet ką.

Ir štai jūsų suite dovana. Joje rasi štai ką:


Dastiaa

Kalėdinis konkursas

Taigi, skelbiu konkursą: Mano Kalėdų eglė. Jūs turėsite papuošti savo suite egle ir dekoracijas, galite ir net Kalėdiškai apsirengi, ir jai laimėsite, tai gausite po savo eglę dovaną ;) O ją išpakuoti galėsite, kai laimėsite, o jai norėsite, galėsite ir Kalėdų rytą. :) Taigi jai nori dalyvauti rašyk laišką paštu dastinak@gmail.com laiške parašyk savo stardoll nick'ą ir žinoma atsiusk nuotrauka su savo Kalėdų eglę ;) Konkursas vyksta iki Gruodžio 20 dienos. Labai lauksiu jūsų laiškų :)


Dastiaa

Pašalino


Matėt? Pašalino tą piešinį iš konkurso, kur buvo kažkada šitam bloge parašytas straipsnis, kad ji apgaudinėja. Na bet ištikrūjų gaila, nes graži suknelė buvo, būtu buve fainai tokia nusipirkti ;( Na, bet apgavikus reikia šalinti iš kelio ;)


Dastiaa

Hot buy derinukas


Sveiki, turbūt jau visi pastebėjo, kad starplazoje pasirodė naujas hot buy sijonas. Odinis, tinka keistam stiliui, dažniausiai tokios medžiagos kelnes nešioja rokeriai ;DD Štai kaip jis atrodo:


Na ir sukūriau derinuka, kaip jį priderinti:


Švarkelis priderintas prie batų ir rankinės, balta maikute su juodais taškeliais ;DD Na, asmeniškai aš tikrai taip šio sijono nenešiočiau, bet šis derinukas tika keistam stiliui, kad ir rokeriškui ;DD

Dastiaa

Miss Sixty "Real ir Not real"























































































Nauja Miss sixty kolekcija

Sveiki, taip, šiandien pasirodė naujoji Miss sixty kolekcija. Ji panaši į prieš tai buvusią kolekcija ir vadinasi taip pat. :) Taigi, man visai ji patiko ;)


Dastiaa